HomeVerzekeringen

Verzekeringen

Wat is dierbaar in jouw leven?

Verzekeringen nemen elke maand een grote hap uit je budget. Het is daarom goed om kritisch te kijken welke risico’s voor jou belangrijk zijn. Je wilt niet teveel betalen maar ook zorgeloos kunnen leven. Het is daarom goed om het gesprek aan te gaan met een deskundig adviseur.

Wil je weten of jij nog goed zit met je verzekeringen? Maak dan een afspraak met een adviseur van Univé. Dit kan in de winkel, telefonisch of via beeldbellen.

Verzekeringen van Univé

Wil je er zeker van zijn dat je jouw vaste lasten kunt blijven betalen? Door te budgetteren, krijg je grip op je inkomsten en uitgaven. Er zijn verschillende mogelijkheden om risico’s te beperken en geld te besparen. Een belangrijk onderdeel daarvan is het onder de loep nemen van je verzekeringen. 

Wij realiseren ons dat verzekeringen voor veel mensen geen dagelijkse kost is. Welke soorten autoverzekeringen zijn er bijvoorbeeld, en welke inboedelverzekering past het best bij mij? Om op deze vragen een deskundig antwoord te krijgen werken wij samen met Univé.

Maak een afspraak met een Univé adviseur

Maak gratis en vrijblijvend een afspraak met een Univé adviseur bij jouw in de buurt. 

Als coöperatieve verzekeraar vinden wij dat iedereen een zorgeloos leven verdient. Wij gaan daarom graag het gesprek met je aan om te kijken in welke mate je bereid bent om risico’s wel, niet of beperkt te lopen. Daarbij is jouw situatie ons uitgangspunt, ook wanneer je iets minder te besteden hebt. Dit kan telefonisch of in één van de Univé winkels bij u in de buurt.

Henrico van de Biezen, Vestigingsleider Univé Amersfoort

Univé logo

Veel gestelde vragen

Kan ik bij Univé ook terecht met mijn zakelijke verzekeringen?

Ja. Met het MKB pakket voor ondernemers verzamel je de schadeverzekeringen die voor jou als ondernemer van belang zijn. Samen met je Univé-adviseur stel je jouw pakket samen, exact op maat voor je eigen onderneming.

Kan ik een afspraak maken wanneer ik onder bewind sta?

Dat kan zeker. Het goed om jezelf te verdiepen in de dingen die belangrijk voor je zijn. Wil je daadwerkelijk een verzekering opzeggen, wijzigen of afsluiten? Zorg dan vooraf dat je bewindvoerder akkoord is.

Krijg ik korting bij Univé?

Bij Univé ontvang je korting op basis van het aantal verzekeringen. Dit noemen we pakketkorting. Met de pakketkorting van Univé krijg je tot wel 10% korting op je verzekeringspakket. Je profiteert hiervan wanneer je twee of meer verschillende verzekeringen bij Univé afsluit. 


Naast de pakketkorting kan je extra korting krijgen als je jezelf verzekerd via bijvoorbeeld een thuiszorgorganisatie, je werkgever of vakbond. 

Hieronder vindt je een overzicht van een aantal organisaties die voordelen voor hun leden of medewerkers hebben bedongen bij Univé. 


Espria Ledenvereniging

• Over de IJssel

• LTO

• FNV

• ANBO

Zijn er kosten verbonden aan een afspraak?

Nee, een afspraak is kosteloos en vrijblijvend. 

Word ik geaccepteerd bij Univé?

Wanneer je een verzekering afsluit dan is het belangrijk dat je de premie kunt betalen.


Het kan ook zijn dat je in het verleden problemen hebt gehad. Bijvoorbeeld door een betalingsachterstand of doordat je in aanraking bent geweest met justitie. Wanneer dit het geval is, wees hier dan eerlijk over.


Afhankelijk van jouw situatie zal Univé beoordelen of je verzekeringen kunt afsluiten. 

Heeft Univé ook een zorgverzekering?

Jazeker! Naast particuliere en zakelijke verzekeringen kan je ook je zorgverzekering bij Univé onderbrengen. 

 

Het kiezen van de juiste zorgverzekering is best lastig. Daarom helpt Univé je graag met de online ZorgCheck. Vul een aantal korte vragen in en ontdek binnen 3 minuten welke zorgverzekering in 2022 het beste bij je past.

 

Mocht je volgend jaar je zorgverzekering bij Univé willen onderbrengen? Meld je dan aan voor de premiealert. Je ontvangt in november als eerste bericht over de nieuwe zorgpremies voor 2023.

Aanmelden zorgpremiealert

Waarom wij Univé aanbevelen

Om het gesprek aan te gaan over de zaken die jouw dierbaar zijn verwijzen wij je graag door naar Univé. De merkwaarden van Univé (voorkomen, beperken en verzekeren) en kernwaarden (samen, dichtbij en doen) zijn waarden die wij bij Amenta herkennen en onderschrijven.