Over Amenta

De visie van Amenta

Komt het steeds vaker voor dat aan het einde van je geld steeds weer een stukje maand over is? Lig je ’s nachts te overdenken hoe je jouw goede vriendin gaat vertellen dat de deurwaarder aan de deur is geweest of heb je ongezonde stress van al die vervelende rekeningen waarvan je niet begrijpt waarom je die moet betalen? Dat is niet onbegrijpelijk! We leven in een tijd met 1000 en 1 ingewikkelde wetten en uitzonderingen daarop die het nog ingewikkelder maken. Daarnaast verandert de samenleving snel en zijn de ontwikkelingen nauwelijks bij te benen. Gelukkig hoef je niet alles alleen te doen. Elk mens heeft eigen kwaliteiten en dat is maar goed ook. Door samenwerken leer je van elkaar. Daarnaast gelooft Amenta in het unieke kenmerk van elk uniek individu.

Wat is jou unieke kwaliteit en doe je de samenleving niet tekort als je dat niet deelt?

Hoe werken wij?

Als Amenta jouw aanmelding heeft ontvangen, wordt binnen 1 werkdag contact met je opgenomen voor een afspraak. Dit kan bij jou thuis of op een externe locatie zijn. Het eerste gesprek is gericht op persoonlijke kennismaking waarin we mogelijk de problematiek kort bespreken.

Bij wederzijds vertrouwen volgt een vervolgafspraak waarin we het budgetplan en samenwerkingscontract opstellen. In geval van dringende zaken handelen we direct.

Amenta heeft geen wachttijd.

Amenta leert jou graag de weg naar financiële zelfstandigheid! Wat leer jij Amenta?