HomeOver Amenta

Over Amenta

Jouw belang is ons belang

Komt het steeds vaker voor dat aan het einde van je geld steeds weer een stukje maand over is? Lig je ’s nachts te overdenken hoe je jouw goede vriendin gaat vertellen dat de deurwaarder aan de deur is geweest of heb je ongezonde stress van al die vervelende rekeningen waarvan je niet begrijpt waarom je die moet betalen?

Dat is niet onbegrijpelijk! We leven in een tijd met 1000 en 1 ingewikkelde wetten en uitzonderingen daarop die het nog ingewikkelder maken. Daarnaast verandert de samenleving snel en zijn de ontwikkelingen nauwelijks bij te benen. Gelukkig hoef je niet alles alleen te doen. Elk mens heeft eigen kwaliteiten en dat is maar goed ook.

Door samenwerken leer je van elkaar. Wij geloven in het unieke kenmerk van elk uniek individu. Heb jij of iemand in jouw omgeving financiele problemen? Zoek dan hulp.

Vertrouwen en kwaliteit is de basis van een goede samenwerking

Privacy

Contact mogelijkheden

Contact met je bewindvoerder of budgetcoach is belangrijk. Je kunt ons bereiken via Whatsapp en e-mail. Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot vrijdag van 10:00 tot 14:00

Contact met ons opnemen

Klachtenregeling

Bij Amenta staat jouw belang voorop. Natuurlijk kan het gebeuren dat er iets gebeurt waar je niet tevreden over bent. Amenta ziet jouw klacht als een kans om de dienstverlening te verbeteren.

Naar de klachtenregeling

In 2019 heeft Amenta zich als zelfstandig bewindvoerder aangesloten bij Rappórt. Rappórt is een netwerkorganisatie van bewindvoerders. Door deze samenwerking delen wij kunde en kennis met elkaar maar zorgen wij ook voor eventuele opvang bij het uitvallen van een bewindvoerder.

Bewindvoerders van Rappórt volgen minimaal twee maal per jaar een nascholing voor meer verdieping op bepaalde vakgebieden.

Meer informatie vindt je op Rapport.nl
ZORGVERLENERS

Wij komen graag in contact met zorgverleners

Niet alleen als cliënt maar ook u als zorgverlener kunt een vrijblijvende en kosteloze afspraak maken voor een informatieve kennismaking. Afspraken kunnen bij ons op kantoor maar ook op locatie worden gemaakt.